Barneidrettsskolen 

 

Barneidrettsskolen starter opp igjen i uke 36. Oppstart for gruppa på Idd er tirsdag 4. september, og Prestebakke onsdag 5. september. Hvis du/dere har vært med før: Velkommen tilbake! Hvis du er ny: Møt opp og se om det er noe for deg! Vi gleder oss til å se dere alle sammen!  

Treningstidene er som følger:  

Idd skole 

Tirsdager 17:00 – 18:00 

Prestebakke skole 

Onsdager 17:00 – 18:00 

 

Vi trenger ny trener for gruppa på Prestebakke. Foreløpig vil Anne Bergstrøm låse opp og være til stede, men dette er en midlertidig løsning fram til vi får på plass en trener. Håper noen har mulighet til å stille opp slik at barneidrettsskolen på Prestebakke kan opprettholdes! 

Denne høsten er planen å dele opp gruppa på Idd i to ulike aldersgrupper (13/14 og 15/16), og vi trenger også ny trener for gruppa med de yngste barna. Midlertidig vil jeg ta ansvaret for denne fram til ny trener er på plass. Håper noen har mulighet til å stille opp! 

Hovedmålet med barneidretten er: «Å skape et godt og variert aktivitetstilbud hvor barn til og med 12 år får utvikle seg både fysisk, psykisk og sosialt, hvor de får mulighet til å prøve seg i flere idretter og i flere ulike miljøer, og hvor trygghet og mestringsopplevelser sammen med andre står i fokus.» (Norges Idrettsforbund.) 

Vennlig hilsen Ida Lian, (Barneidrettsansvarlig Idd SK) 

Tlf. 98872317e-post: ida.lian@hotmail.com