Fire nye spillere klare for Idd Sportsklubb

07.02.2020

Januar har vært en god for seniorlaget. Med seier hjemme mot Tronvik (2-0) og seier borte mot Rygge (1-7), står Idd med fullpott i OBOS Cup. Mange spillere på treningene, og med flere spillere innom på prøvespill, ser det ut som Idd får en god spillergruppe som er klar for å ta fatt på årets sesong. Fire av spillere som har vært innom skrev denne uka under for klubben, og hovedtrener Esteban Reyes har følgende å si om nysigneringene:

Michael Eriksen Thon (86) 

”Michael er en spiss som kommer til å vise seg å bli verdifull i kamper hvor vi sliter med å score. På trening har han vist evner til å score fra de mest utrolige vinkler. En flott spiller å få inn i gruppa. Vi gleder oss til å se en Thon i toppform.” – Esteban Reyes.

  

Christoffer Moen Ståhl (91)

”Vi har savnet en venstre vingback, og det har vi nå fått på plass med ”Chresta”. Han returnerer til klubben etter å ha spilt for TTIF i fjorårets sesong. For øyeblikket sliter han med en liten skade, men vi håper å ha han tilbake i trening i løpet av kort tid. Venstrefoten til Ståhl kommer til å bli et våpen for Idd den kommende sesongen.”

– Esteban Reyes.

 

Fredrik-André Wolff Nilsen (93)

”Fredrik er en spiller man merker raskt at kommer til å bidra godt i Idd Sportsklubb fremover. Den tidligere Berg-spilleren meldte tidlig i vinter en overgang til blåtrøyene. Fredrik er en spiller som alltid stiller opp og gir alt uansett hva og hvor det måtte være.” – Esteban Reyes.

 

Espen Moberg (94)

”Moberg er tilbake i klubben etter å ha vært trener for KOK IF (studentlaget ved byens Høgskole) de siste årene. Nå ønsker han selv å spille fotball igjen, og meldte med det overgang til Idd Sportsklubb nå i starten av 2020. Vi gleder oss til å se Moberg gi alt for blåtrøyene fremover.” – Esteban Reyes.